tirsdag den 28. maj 2013

pro-skincare.dk

Hej bloggen - tidligere idag skrev jeg omkring, at jeg havde modtaget en body oil fra pro-skincare.dk... Den er SÅ lækker!! Brugte den idag efter at jeg havde barberet ben, og mine ben er blevet så lækre bløde! Det er helt vildt! Det er meget bedre end hvad min bodylotion kan gøre for mig. MEN - jeg har blandet noget af oilen i min bodylotion, og det har gjort min hud så utrolig dejlig blød - åhr den er lækker!!

Dette skriver Susanne til mig, omkring oilen;

"JUHLDAHL Face & Body Oil er et unikt produkt til pleje og velvære. Ren koldpresset abrikoskerneolie uden nogen form for tilsætningsstoffer kan anvendes som bodylotion, badeolie, massageolie, ved barbering og til neglepleje. Oliens fine struktur og høje indtrængningsevne gør den til et glimrende duftfrit alternativ til creme og lotion.
Abrikoskerne olie har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som beskytter huden mod for tidlig ældning.
Andvend også Juhldahl Face & Body Oil som en mild og skånsom make-upfjerner. Olien opløser let og effektivt alt fra vandfast mascara til læbestift som let fjernes med en serviet. Abrikoskerneolien sikrer en afrensning af øjenmake-up, hvor du undgår knækkede vipper og udtørring af øjenomgivelserne.
Olien plejer og beskytter hud og vipper mens make-up'en fjernes. Nogle dråber Face & Body Oil påføres i hårdt opvredet vat. Rens uden at gnide. Tør efter med en serviet.
Bland den i din dagcreme, natcreme eller bodylotion for ekstra blødgørende og nærende effekt eller brug den alene. Brug den også som "ambulance" produkt på områder med ekstra tørhed, skallende og irriteret hud. Uden parabener, duft og farve."

Jeg kan stærkt anbefale den. Den er billig!
Den koster kun 49,50!
Find den inde på hendes hjemmeside pro-skincare.dk, så du også får set alle hendes andre ting. ;-)Sådan ser den dejlige olie ud...

Inden at jeg blandede det sammen - det ligner min normale bodylotion, der er bare taget nogle olie i. ;-)

4 kommentarer:

 1. Um, den ser lækker ud :-) Jeg døjer ikke så meget, kun med lidt tør og irriteret hud lige omkring øjnene. Tror du den er god til det? :-)

  Knus
  www.rikkesunds.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også virkelig lækker!
   Hmm, tror at det ville være bedst at blande det op med din dagcreme, bodylotion eller hvad du nu bruger og så smører det på hver morgen og hver aften der hvor du har tør og irriteret hud :-)

   Slet
 2. Tror du, at den kan bruges til håret? :)
  Kan den kun købes på hjemmesiden, eller kan man også finde den i butikker som matas? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror desværre ikke at den kan bruges til håret :-/
   Jeg tror at den ville være en del dyrere hvis du købte den i Matas og sådan nogle steder - tror desværre at den koster over 100 kr. i Matas, og koster under 100 kr. hos pro-skincare.dk :-)

   Slet

BlogLovin'

Follow on Bloglovin