torsdag den 3. januar 2013

weekend - hvor bliver du af?

Lige nu glæder jeg mig utroligt meget til at det bliver weekend. Det er ikke fordi at jeg skal noget spændende i weekenden, den eneste plan jeg faktisk har for min weekend er at jeg skal ud og shoppe og bytte nogle enkelte julegaver.
Lige nu orker jeg bare ingenting - har 7 skoletimer imorgen, som jeg skal have overstået. De fleste af dem er nemme og hurtige men jeg glæder mig dog også til at min elskede mor og bonusmor kommer ud og henter mig, min veninde Julie og min ven Erik.
 
Lørdag eftermiddag kommer der billeder op af hvad jeg har købt i Kolding, da det er der jeg skal shoppe. Regner også med at tage mit kamera med derud og få skudt nogle billeder.

2 kommentarer:

 1. Hej Louise!

  Rigtig fin blog du har dig her! Vær stolt! Jeg kender den følelse du sidder med alt for godt - ugen kan bare føles så utrolig lang!

  Hvis det lyster, så kan du tjekke min blog ud og måske endda blive fast læser - men selvfølgelig kun hvis den falder i din smag :)

  teenbloggen.blogspot.com

  God jul og godt nytår!

  Hilsen Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også super stolt over min blog - elsker hvordan den er! :-)
   Åhhrrrr, hader bare den følelse! Og det er værste er, at jeg kun har været på VGE siden onsdag aften og jeg vil allerede bare hjem igen. :-(

   Tjekker da lige din blog ud, tak for besøget her. Håber at du bliver fast læser, hvis min blog er faldet i din smag :-)

   Jamen tak, og i lige måde!

   // Louise T

   Slet

BlogLovin'

Follow on Bloglovin